Партньори

ABS Global е  Базирана в щата Уисконсин, САЩ. Компанията днес е водещ световен доставчик на семенен материал.Сервизни услуги от професионални осеменители и хигиенните продукти, са само част от цялата концепция за систематичния подход на ABS. Пазарен дял в повече от 70 страни по целия свят, ABS е в челните редици на пазара на генетиката и технологии от създаването си през 1941 г. 
Тяхната сила в този постоянно променящ се пазар се дължина 75 години в опит в работата им с фермери производители на мляко и месо от цял ​​свят. Разбира се, няма една формула, която може да реши всички проблеми в едно стопанство, но фокусирайки се върху изпълнението на няколко взаимосвързани процеса, фермата и проиводство могат да се подобрят значително. Фокусрани са да помагат на фермерите да максимиризират броя бременности чрез репродуктивен анализ и употребата на доказан семенен материал. В резултат на това, ABS предлага разнообразна гама от висококачествени генетика, уникални услуги, технологии и продукти, за да отговори на нуждите на своите клиенти, които обслужват.

Където и да се свържете с ABS по света, ще намерите хора, ангажирани с успеха на клиентите си, разбиращи цялата система от взаимосвързани процеси, които прилагат във фермите, които обслужват. 

ABS Система и услуги
През млечни и говеждо месо индустрии в света, името ABS Global е станала синоним на изпълнение. Нашата репутация е изградена от последователно предоставяне на вида на необходимите генетика, свързани продукти, услуги и подкрепа, които помагат на нашата глобална клиент растат и да успее.

ABS предвижда всеобхватни инструменти за разплод, като нашият Genetic Management System®, за да помогне на производителите на млечни продукти оптимизиране на генетичния прогрес на производителността и рентабилността на целите на стадото.

ABS програми, като уникален тестване на потомството и програмата за проверка процес, дават регистрираните животновъди и търговски производители на повече информация и по-голяма гъвкавост при избора на желания, за техните стада и маркетинг на добитъка си. ABS предлага продукти и услуги, които могат да предоставят на клиентите с цялостна оценка на техните програми за развъждане.

И всяка година, ABS, спонсориран обучителни семинари учат хиляди производители по целия свят процедурата на изкуствено осеменяване.

Нашата поле отбор сме специалисти в топлина синхронизация, откриване на топлина, сперма работа, техники за изкуствено осеменяване и логистиката на изкуствено осеменяване програма.

Каквото е необходимо, когато това е необходимо, ще намерите ABS работи, за да помогне на своите клиенти да успеят. квалифицирани и знаещи служители ABS е на разположение, за да отговори на въпроси и да се развива по-добра програма генетика за вашето стадо.
  
Екип

Сервизен екип
Екипът на Био-Дженезис България е обучен по най-високите американски стандарти на ABS, CAЩ. Извършили са хиляди заплождания всяка година в български ферми, което означава, че те са изключително опитни, така че да гарантират резултатите, които очаквате. Прилагането на систематичният метод на ABS Ви дава пълен анализ на репродуктивният статус във вашата ферма.

Това, което вие получавате е:Значението на метода на ABS

Целта ни е максимизираме броя бременности за практическо увеличаване на млякото чрез професионален сервиз, балансирано хранене и точен репродуктивен анализ.
Ние знаем как да заплодим всяка крава или юница! Знаем колко е важно да бъде запазено качеството на семенният материал по дългия му път от американските станции до българския производител. Ние съхраняваме дозите при -1960 градуса в специално оборудвани транзитни дюар съдове. Притежаваме собствена азотна станция, което ни дава достъп 24 часа 7 дни в седмица. 

Спрете да храните загубата! Ако една крава не забременее се удължава интервала между две отелвания, което струва пари, съответно губите мляко и теленца. Ние разбираме, че всеки крава е различна и всяка една в стадото е уникална. Ние, ще Ви помогнем да изберете най-подходящият бик за всяко животно.

При абонаментна услуга, постоянно работим с всички групи животни. 
Така Вие получавате навреме информация за репродуктивното състояние на стадото и винаги ще знаете колко бременни крави или колко
раждания да очаквате този месец.

Ние, знаем че земеделските производители, работят под голямо напрежение. Денят ви е динамичен и объркан, защо не ни позволите да подредим вашата ферма?


Младен Радев
Изпълнителен директор


Моб: 0888 446795
m.radev@bio-genesysbg.com

д-р Айхан Нури
Репродуктивен сервиз Северна България

Моб: 088 978 61 43
a.nuri@bio-genesysbg.com

д-р Виктор Анастасов
Репродуктивен сервиз Южна България

Моб: 0889 44 67 69
v.anastasov@bio-genesysbg.com
Още новини
Супер SILVER!Супер SILVER!
*** ТОП 100 *** сензационно бик SILVER e №8 в света! Silver вече е напълно доказан бик, дъщерите му са с изключително висока млечност. ABS има доволни клие...
прочети още
Порода Холщайн Порода Холщайн
Сега ще ви представим Холщайн-фризийската порода. Всъщност това е официалното име на породата, която в САЩ и света е позната като Холщайн.Произход: смята се, ...
прочети още
Порода Жерсей Порода Жерсей
Отглеждане на говеда от породата Джерсей в Германия започва от 1961 г. Особени расови признаци на това дребно говедо са: дълголетие и високи възможности за възп...
прочети още
Американско кафявоАмериканско кафяво
Създадена е в Швейцария чрез чистопородно развъждане. Това е една от най-старите породи за месо и мляко от късорогия тип говеда. Формирала се е в течение н...
прочети още